LIVE - ÉLŐ ADÁS

 

 

 

RENDSZERES KÖZVETÍTÉSEK

Metamorphoses

 

IME

ELTE Alumni

PPKE

Prezi

Floorball

MÁSZ szakestek

Szimpla kert

       

facebook

Nyelv váltás

CD/DVD SOKSZOROSÍTÁS

A Tomax Médiastúdió 2004 óta foglalkozik CD/DVD lemezek sokszorosításával.  Akár néhány darabtól több ezer példányig vállaljuk CD/DVD/Bluray lemezek sokszorosítását, gyártását, nyomtatását, csomagolását. A sokszorosítás mellett a lemezek tartalmi részének elkészítését (videóstúdió) valamint a menürendszer és a master lemez elkészítését (authoring) is vállaljuk.

 


 

 

 

 

 

SOKSZOROSÍTÁS:

A CD/DVD/Bluray lemezek sokszorosítását néhány száz darabig (max.1000) írható, nyomtatható lemezre végezzük Primea Composer  Max  automata sokszorosító géppel, vagy manuális másoló toronnyal.

A lemezek nyomtatását elsősorban hőtranszferes technikával végezzük TEAC P-55 automata lemeznyomtatóval. Ez a technológia adja az összes nyomtatási technológia közül a legjobb fotóminőségű nyomatot, és az elkészült lemezfelület víz, kopás és UV álló lesz. Természetesen az olcsóbb tintasugaras technikával is el tudjuk végezni a lemezek felületnyomtatását és igény esetén szitalakk bevonattal is ellátjuk a lemezek felületét.

 

CD/DVD sokszorosítás árak: 200 Ft/db-tól


A lemezeket már kis példányszámú sokszorosítás esetén is el tudjuk látni speciális másolásvédelemmel.

 

Másolás védelem árak: 100 Ft/lemez-től

 

Az elkészült lemezek csomagolására széles választékot kínálunk.

papír tok:
műanyag tasak
CD-tok dupla, fekete tálcás
CD-tok fekete tálcás
CD-tok slim fekete
DVD-tok slim fekete
DVD-tok 1 lemezes fekete
DVD-tok1 lemezes fekete HQ
CD/DVD shell tok
CD/DVD tok Ejector, Kickout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GYÁRTÁS:

CD/DVD/Bluray lemezek sokszorosítását nagyobb mennyiségben (1000db-tól)  nagyüzemi gyártással végezzük, préseléses technológiával. A gyártás során először a megrendelő által leadott master lemezről egy u.n. glassmastert, nyomólemezt készítenek. Ennek a nyomólemeznek a segítségével készülnek el préseléssel a további lemezek a lemezgyártó gépsoron, akár óránként több ezer darabos mennyiségben. Az így elkészült lemezek minősége jobb, élettartama hosszabb, fajlagos költsége alacsonyabb az írásos technológiával készült lemezekénél. A lemezek felületnyomtatása ofszet technológiával a gyártó sorhoz kapcsolódó ofszet lemeznyomtató géppel történik.

A CD/DVD masterek, korong és borítótervek  készítéséhez szükséges specifikációkat, valamint az Általános Szerződési Feltételeket megtalálja a letöltés menüpont alatt. Nagyüzemi CD/DVD/Bluray  gyártásra minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

 

 

    


 

           

 

Néhány példa elkészült munkáinkból:

            

Honlap készítés